hem dit hem fet

La Plataforma pel Parc de les Vies i l’Associació de veïnats de Son Fortesa reivindiquen el Parc de les Vies als regidors de Districte i Mobilitat, al de Infraestructures i a representants d’Urbanisme

11 d’agost 2015

En el transcurs d’una visita realitzada per a detectar les necessitats de la barriada

Completar el Parc de les Vies fins a Son Fuster és un compromís de fa ja dues legislatures.

Proposam adaptar el projecte guanyador del concurs, ja fa 7 anys i del qual tan sols es va executar una part, a  un projecte senzill, de baix cost i on la presència del verd sigui protagonista.

La barriada de Son Fortesa està castigada per la via de cintura, que la va xapar en dos, el tren, que surt a superfície en mig del barri i el carrer Aragó. En Matas pretenia castigar-la més encara amb milers de cotxes circulant sobre les vies soterrades. El moviment ciutadà agrupat amb el nom de Plataforma pel Parc de les Vies va aconseguir aturar aquell despropòsit i el Govern de Aina Calvo va poder complir tan sols una part de la seva promesa degut a la crisi.

Tant en Joan Ferrer, regidor de Districte i Mobilitat  com en Rodrigo Romero i Xisco Cifuentes d’urbanisme, varen compartir amb nosaltres la importància d’aquesta infraestructura i estudiaran la possibilitat de fer-la realitat.

El Parc de les Vies ajuntaria la Plaça d’Espanya amb son Fuster per al passeig de vianants.

Altres peticions del barri. Carrer 30,  il.luminació i campanyes de civisme

Des de les entitats esmentades també traslladarem la petició de que el carrer Prevere Rafael Barrera se transformi en un carrer 30 i comparteixen espai de circulació bicicletes, i vehicles. Així es milloraria la seguretat dels vianants ja que ara moltes bicicletes circulen per les voravies. També millorar la il·luminació a diversos carrers i també campanyes de civisme en col·laboració amb les entitats veïnals

Visita Son Fotesa rec